Lents de contacte

Les lents de contacte són una opción excel.lent per la correcció dels defectes de visió a qualsevol edat. Són aptes per a la miopia, hipermetropia , astigmatisme i presbicia ( vista cansada).
L’adaptació de lents de contacte requereix d’una sèrie de proves específiques diferents a les que es fan en un examen visual.
Realizatzem un estudi en detall del teu cas per a poder oferi-te  les lents de contacte que millor s’ adapten al teu ull i al teu estil de vida.

LC

L’examen visual, la mida i el control de l’estat de les estructures de l’ull que entren en contacte amb la lent (còrnia, parpelles, conjuntiva, etc.) i  l’ anàlisi del teu tipus de llàgrima, junt amb aspectes de la teva vida quotidiana, com el treball, aficions, pràctica d’esports i entorn en el que vius, ens donen tota la informació necessària per a una adaptació de lents de contacte a la teva mida.

Abans d’entregar-te les teves noves lents de contacte, dediquem el temps que calgui per a que aprenguis a posar-te-les i treure-les seguint la tècnica correcta, així com tot el referent a la seva manipulació, conservació i revisions recomenades.

¡El nostre objectiu és aconseguir que utilitzis les tevés lents de contacte d’una manera còmoda i, sobretot, segura!

LC2